Hallo gue mau share lirik lagu Jogja HipHop Foundation yang judul nya Jula Juli Lilopop. Ini lagu asli asik sama bagus loh. Klo yang mau denger bisa di dengerin sama di download lagu Jula Juli Lolipop disini
yuk mari yang mau dengerin lagunya sambil ikut bersenandung bisa liat liriknya di bawah ini

JOGJA HIPHOP FOUNDATION – JULA JULI LOLIPOP

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

jaman saiki kabeh do blereng matane ne
podo nuruti pasar apa pesenane ne
ngene wis dadi caraku golek pangane ne
seni ra penting sing panting entuk duite te

inspirasine wis ilang dipendhem mati ti
rasa solidaritase wis podo lali li
karya seni kontemporer jaman saiki ki
mung koyo emutan ning ilat krasa legi gi

sing dibojo nilai rupiah lan dolare re
golek cara ben payu laris dagangane ne
karya senine lali nggambarke rakyate te
rakyat sing urip sengsara apes nasibe e

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

ana kancaku sing kepengen dadi artis (artis)
pancen dasar bocahe senengane narsis (narsis)
banjur tingkah polahe mung sing manis-manis (manis)
malah koyo permen rasane kringis-kringis

nek tak pikir-pikir kok koyo tukang kayu
mung waton ngemali apa-apa sing payu
seni saiki nuruti pasar sing mlaku
dadi bakulan asal tau sama tau

saya suwe dodolane kok saya payu
tambah sugih wonge uripe tambah maju
omahe dadi gedhong dicet werna biru
gedhe magrong-magrong kamare ana pitu (weh wolu)

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

jaman mbiyen iseh ngonthel numpak pit onta
saiki wis numpak mobil gedhe tur dawa
tuku apa-apa ra perlu ndelok rega
kamengkon ndisek kerep njaluk aku sega

jaman semana iseh ramah karo aku
kok saiki sikape malih dadi kaku
ganti hape nganggo hape tipe terbaru
seneng mung blonjo wo mlaku-mlaku (wasu)

omahe ra mek diparani bos kagol
takon apa ana karya sing siap didol
karya seni koyo dagangan jenang dodol
seni kok saya mawut wis modhol-modhol

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati